Winterstudio

In winterse sfeer op de foto! De fotograaf drukt uw foto meteen af en geeft hem mee. Uw logo en een persoonlijke wens kunnen er natuurlijk bij! Uw gasten poseren voor een neutrale achtergrond. Op de foto wordt daar een magische winterdecor aan toevoegd. U kunt eventueel ook een eigen foto als achtergrond aanleveren; bijvoorbeeld van uw bedrijf in winterse sfeer. Zo maakt u de foto nog persoonlijker!Speelduur: 4 uur vrijwel continu.

sEn... ander Winter Entertainment!

rolling amazonsrolling amazonsrolling amazons

Strolling for Gold
The Rolling Amazons zijn helemaal in Winter-en Kerstsfeer en zowel als mobiele animatie en als showact inzetbaar. In Strolling for Gold zetten de 3 a 4 Amazons een prachtige choreografie neer op rollerskates met originele muziek en schitterende kostuums.

Rolling Amazons-laatste nieuws: Pas op, want deze stoere meiden komen binnenkort met een 2-e spectaculaire ijskoude winteract.
Ice Speed Skating op rollerskates! In een charmant shorttrack (rol)schaatspak staan the Rolling Amazons klaar in positie. Het startschot klinkt. De dames schieten vooruit als een echte schaatsploeg, dwars door het publiek. Op grote snelheid vliegen ze door bochten en slalommen ze door de menigte. Zelfs grote obstakels en zware valpartijen beletten niet om de finish te bereiken. Als de eindsprint wordt aangezet en de spanning naar het hoogtepunt stijgt worden de Amazons plotsklaps meegezogen in een onweerstaanbare dans. Even abrupt eindigt deze tomeloze dansact wederom waarna iedereen zich klaar maakt voor een spetterende finalesprint. Klaar voor de start...

IJskoninginnen
Deze prachtige witte lichtgevende verschijningen op stelten maken iets speciaals van iedere Kerstbijeenkomst of winters evenement. De IJskoninginnen zijn ook te boeken met sneeuwwitte muzikanten! 3 x 30 minuten in 4 uur.

Frozen
Door de vorm van de sokkel, het kostuum en de absolute discipline van de uitvoerster is dit beeld niet te onderscheiden van een echt standbeeld. De figuur op de sokkel staat in aanvang roerloos stil. Zo nu en dan komt ze tot leven met haar dansante bewegingen. Frozen is ijzig, stil, abstract, fris, gracieus en een absolute streling voor het oog. En… Je hoort haar smelten! Speelduur: 4 x 30 minuten in 4 uur.

Kerstmarionette
De Kerstmarionette is een combinatie van dans, theater en pantomime waarbij de interactie met het publiek een centrale rol speelt. Als de steltloper de mobiele box opent en aan de touwtjes trekt verschijnt er een levensgrote Kerstvrouwmarionette.
4 x 30 a 40 minuten in 4 uur.

Mechanische Kerstman
Vrolijke oude liedjes klinken vanuit de doos op zijn slede. Ineens komt de kerstman tot leven en loopt in mechanische bewegingen naar het verwonderde kind. Hij opent zijn doos en haalt een verrassing tevoorschijn… Speelduur: 3 x 40 of 4 x 30 minuten in 4 uur.

Samen Schaatsen
Het ijs is weer dik genoeg deze winter. Meneer en mevrouw wagen zich daarom weer op de ijzers voor een nostalgische schaatstocht. Zouden ze het nog kunnen? In eerste instantie gaat het nog wat klungelig, maar al snel hebben zij de schwung te pakken. Al zwierend gaan zij over het ijs; links, rechts, synchroon en achter elkaar om elkaar een moment uit de wind te houden. Op hun weg komen zij vele bekenden en onbekenden tegen. Dit leidt tot onverwachte en grappige momenten. Schaatskoppel met mobiele schaatsvloer, eenvoudig verplaatsbaar.3 x 30 minuten in 4 uur.

Arbres d'or

Deze elegante art-nouveau achtige boomwezens zijn een oogverblindende verschijning. Kunstzinnig gestileerde boomfiguren. De sfeer doet denken aan andere tijden. Laat u verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt, maar welke toch ook een organisch onderdeel van moeder natuur blijkt te zijn. 3 x 30 minuten in 4 uur.

pijltje

IJskoninginnenArbres D'orSamen Schaatsen

De Engel
Mysterieus een melodie neuriënd, leeft de Engel in haar eigen wereld. Met haar uitgestrekte, ragfijne vleugels beweegt zij langzaam, zwevend als een vlinder. Zij begroet uw gasten. De Engel is omgeven door licht en een zweem van mist. Een helder baken in de donkere dagen van Kerstmis en het nieuwe jaar. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Winterkost
De twee levensgrote sneeuwpoppen, door hun omvang nadrukkelijk aanwezig, zijn een lust voor het oog. De sneeuwmannen zijn altijd in voor een geintje en bespelen het publiek met subtiele bewegingen als ze langzaam in beweging komen. Een onverwachte handeling leidt tot hilariteit alom. De act is niet mobiel en een electrapunt is nodig i.v.m. lichtjes en muziek. Speelduur: 3 x 30 minuten in 4 uur.

Winterstudio
Uw gasten gaan in winterse sfeer op de foto. De fotograaf drukt uw foto meteen af en geeft hem mee. Uw gasten poseren voor een neutrale achtergrond. Op de foto wordt daar een magische winterdecor aan toevoegd. U kunt eventueel ook een eigen foto als achtergrond aanleveren; bijvoorbeeld van uw bedrijf in winterse sfeer. Zo maakt u de foto nog persoonlijker. Eventueel kan uw logo dan wel een korte wens meegeprint worden. 4 uur vrijwel continu.

De Kerstfotograaf
Ga op de foto bij De Feestfotograaf en verstuur uw eigen kerstkaart.

Familie Kerstdijk
Pa en ma op stelten, een enorme kinderwagen met "kerstbaby" , met live gezongen kerstliedjes en ondeugend zoontje Bartje vol streken.
3 spelers, 3 x 30 minuten in 4 uur.

Christmas Glamour Queen
Een witte betovering op stelten met verlichte hoofdtooi. 1 speler, 3 x 30 minuten in 4 uur.

Red Christmas Queen
Prachtige paraderende kerstrode steltenact. 1 speler, 3 x 30 minuten in 4 uur.

XMas Bianco
Sierlijke witte engelen brengen u dansend met hun uitgestrekte vleugels een betoverende Kerst. 3 x 30 minuten in 4 uur

White Magical Horses
Mythische witte viervoeters op stelten met lichtje. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Winter Wonder Dromen
Parelwitte winterparade met Engelen, Winterfee, steltlopers, praalwagen en fiets. Verschillende samenstellingen mogelijk.
3 x 30 minuten in 4 uur

Magic Winter Show
Twee ijskoninginnen ontwaken in winterland betoverd door twee elfjes. Een wintersprookje waarin live muziek, dans en steltenkunst elkaar afwisselen.
7 spelers, 30 minuten entree-act, 7 minuten show, 20 minuten animatie.

Glasgraveuse Alie graveert al 27 jaar op ambachtelijke wijze met de hand op glas. Van een glazen kerstbal voor in de boom tot een prachtig glas met uw naam er op! Binnen of buiten ontwerpt en graveert zij uw wens waar u bij staat en ontvangt u een prachtig cadeau. 4 uur vrijwel continu.

SnowGlobeCircus is een gloednieuw winterspektakel in een doorzichtige enorme sneeuwglobe. Acrobatiek, magie en jongleren in drie shows door The Dutch Juggler, Mentalist Jochem Nooyen en Tall Tale Acrobatics. Een winters sprookje in een magische wereld.3 x 30 minuten in 4 uur.

Kerstkunst
Op lokatie ontwerpt en schildert Frank Los uw Kerst- en Nieuwjaarskaart. In zijn onnavolgbare eigen stijl creëert hij een schilderij dat live te zien is op een groot projectiescherm. Ondertussen door Frank al pratend voorzien van uitleg en commentaar. U mag praten, roepen, SMS-en, opmerken, bekritiseren en overleggen met Frank. Ook dit kan zomaar in het schilderij zichtbaar worden. In nog geen tien minuten krijgt u een compleet kunstwerk dat naar u wordt gemaild, ter plekke op A3 -posterformaat wordt afgedrukt, of wordt gestreken op een T-shirt. Speelduur 3 à 4 uur in overleg.

Dickens Studio
Een nostalgische fotostudio in Dickens-sfeer met ouderwetse camera. U verkleedt zich snel (hoeden, snorren, strikken, attributen en kostuums aanwezig) en de fotograaf maakt de foto. In een minuut mag u het sepia-plaatje (ouderwetse kleur) meenemen. Eventueel kan uw logo dan wel een korte tekst meegeprint worden. 4 uur vrijwel continu.

Sjef Kok en het Kerstdiner
Uw Sjef Kok maakt zich op voor het kerstdiner. Een diner bij kaarslicht met tips voor thuis, een lekker alternatief voor de kalkoen, heerlijke bisschopswijn à la Sjef. De Sjef zal de show afsluiten met een vurig slot en zo iedereen met een warm gevoel naar huis laten gaan. Een show van 10 à 15 minuten eventueel aangevuld met 30 minuten animatie-jongleren langs de tafels.

De LichtJongleur(s)
In de donkere dagen van Kerstmis en de winter, brengt de Jugglin'Jay het licht naar u toe! Met zijn lichtgevende objecten verbaast en vermaakt hij uw publiek. Dit is een rondlopende act die op iedere lokatie kan worden uitgevoerd tussen het publiek en als korte podiumact. Speelduur: 3 x 30 minuten of 2 x 30 minuten + 1 x korte showact en solo of duo-uitvoering mogelijk.

Dickens Magic
Nostalgische magie in een modern jasje... Johan Janssen past met zijn ingetogen maar verbazingwekkende table-magic of show bij iedere gedenkwaardige gelegenheid. Of het nu een informele ontvangst dan wel een meer officiële ambiance betreft, Johan kan u versteld laten staan van zijn fabuleuze goochelkunsten. Van een korte nostalgische magic-show van 10 à 15 minuten tot 4 x 30 minuten close-up goochelen.

Winterverhalen-Koningin
Deze prachtig uitgedoste muzikale winterkoningin vertelt de mooiste winterverhalen. Met haar kleine sopraan saxofoon verzamelt Grada Peskens de kinderen (én volwassenen) om haar heen. Dan vertelt zij een (kort) verhaal. Een warme act die het best tot zijn recht komt op een vaste plek.
Een dagdeel van 4 uur met 4 x 30 minuten.

Peskenz.
In vol ornaat verhogen de Kerst Candygirls de kerstsfeer. Er ontstaan meteen vrolijke situaties als zij zich tussen het publiek begeven; een muzikale en innemende act waarbij kerstkransjes en hartjes worden uitgedeeld.
De Cherubijntjes, een mobiele duo act van Peskenz. Twee lieftallige en koddige engeltjes op zoek naar de hemel. Zolang ze er nog niet zijn, maken ze het hier hemels. Ze zingen een a capella kerstliedje, delen het een en ander uit, voor kinderen een presentje of een kerstkransje. De Cherubijntjes voeren om de zoveel tijd een dansje uit en zijn verder enorme babbelaars die veel "vredige" interactie met het publiek zoeken. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Scrooge
Deze Scrooge loopt rond als de vrek die hij is. De Kerstsfeer is ver te zoeken. Of toch…? Speelduur: 4 x 30 minuten in 4 uur.

Spiral Santa
Kerstman met een vrolijke kronkel. Samen met red nose rendier Rudolf brengt hij als een ongeleid projectiel overal vrolijkheid en plezier in 4 x 30 minuten in 4 uur.

pijltje

Wandelende Kerstboom
Een menselijke boom met lichtjes, ballen en kruis. Twee van zijn takken kunnen zelfs handen schudden, kietelen en zwaaien. Beweegt wat houterig maar houdt het toch 4 x 30 minuten in 4 uur vol.

De Sneeuwmannen
De ondeugende sneeuwmannen houden wel van een lolletje. Ze maken er met elkaar en het publiek een vrolijke boel van. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Hoe Signora Amorosa de liefde en uw toekomst bevordert...
Signora Amorosa: een temperamentvolle act die u gehoord, gezien èn geproefd moet hebben. Zij stelt gasten op hun gemak, knoopt een praatje aan, vertelt een grapje. Signora Amorosa geeft advies over de liefde en schenkt zakjes vol toekomstgeluk.
Eventueel brengt zij ook nog uw smaakpapillen in vervoering met haar tavola d'amore: een wandelend buffet met vernuftig verborgen traktaties en hapjes die de liefde en geluk in het nieuwe jaar bevorderen. Spelers: 1-2, speelduur: 3 x 45 minuten in max. 4 uur.

Winterprinses en Rode Dame
De charmante Winterprinses torent in een prachtige, ijswitte, golvende jurk hoog boven iedereen uit op haar stelten. Maar de temperatuur daalt niet wanneer zij haar entree maakt, integendeel! Samen met haar even grote, vrolijke, rode Kerstzus zorgt zij voor een gezellige wintersfeer zowel binnen als buiten. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Dickens Verteller / Scrooge
In Dickens kostuum wandelt deze gedistingeerde verteller rond, waarbij hij spontaan in verhalen uitbarst. Even later verandert hij van rol en speelt een echte Scrooge. Hij speelt en improviseert in interactie met het publiek. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Vadertje Tijd
Vadertje Tijd is een opvallend personage met zijn lange witte baard. Met de zandloper en klok bij de hand en gekleed in een lange pij schrijdt hij waardig tussen het publiek en verandert soms in een wassen beeld. Een animatie in stijl! 4 x 30 minuten in 4 uur.

Origami Theater
Een fascinerend kersttafereeltje ontvouwt zich voor de ogen van de kijker. Met behulp van origami-vouwtechnieken brengt Marieke ieder stukje papier tot leven. Doorlopende korte voorstellingen van enkele minuten in blokjes van 4 x 30 minuten in 4 uur.

pijltje

Levende Kerststal
De Kerststal uit Bethlehem met Jozef en Maria en en kindeke Jezus in de kribbe. Met levende have: o.a. geiten, kippen, schapen, een kameel en os. Uitgebreide opstelling van 10 x 10 meter, inclusief huisje en omheining, en met kindertrapjes. 5 uur volcontinu.

Wensfee
Een onweerstaanbare fee op stelten doet al uw wensen "uitkomen". Zelfs in 3 x 30 minuten in 4 uur. 1 -3 speelsters.

De Witte Duifjes
Een mooie, vrouwelijke, sierlijke en bovenal opvallende steltenact. Deze betoverende sneeuwwitte vredesduifjes versterken elkaar wonderschoon en passen prachtig in een winters landschap. 3 x 30 minuten animatie én als korte danschoreografie mogelijk in 4 uur.

De Kerstman en de Arreslee
Onze mooie antieke arreslee op wieltjes met (zeer tam) paard (de hoeven zijn omwikkeld) en de kerstman op de bok. Er is plaats voor 4 à 5 kinderen per kerstritje. De Kerstman met Arreslee kan ook geboekt worden met een echt rendier! 4 uren met enkele korte pauzetjes voor de dieren.

Winterengel
De ijzingwekkend mooie Winterengel verwelkomt de gasten met sneeuwvlokken. Zij is omgeven door de ijskristallen en ijspegels waaraan de gasten hun wensen kunnen hangen. Beide acts met 2 x 45 minuten in 4 uur.

Animatie Kerstman
Deze gezellige kerstman brengt meer dan alleen kerstsfeer met zich mee : hij maakt grappen, doet kunstjes, haalt acrobatische toeren uit en jongleert! 4 x 30 minuten in 4 uur.

Santa in the Sky
Duo kerstmannen op stelten. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Sneeuwman op stelten
Een vriendelijke reuzensneeuwman op stelten. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Ganzenfanfare
Ook in de winterperiode zijn ze weer gewoon op pad. Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekt de Ganzenfanfare door stad en land. Deze unieke en verbazingwekkende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren.
Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen The Jolly Walkers deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen in 4 parades van 20 à 30 minuten in 4 uur.

pijltje


WinterMuziek

Lucky Streak
Duo Lucky Streak brengt u in Christmas-mood volgens de beste tradities van de American crooners nightclub a la Frank Sinatra en Dean Martin met alle Amerikaanse Christmas-standards. Laat u meevoeren in een stijlvol, sfeervol en lichtvoetig , humoristisch optreden van zanger Ron Vervuurt (zang) en Marcel Beukeboom (piano) in chique (kerst-)smoking. Vraag naar de Meezing-Menukaarten en komische, muzikale Kerstballen-Bingo!

White X-Mas
White X-Mas is een zangkwartet met zeer uitgebreid kerstrepertoire. Behalve de bekende , traditionele Christmas Carols worden ook prachtige kerstliedjes gezongen uit alle Europese landen. Met de trendy witte kostuums in Dickens-style is de groep een opvallende en mooie visuele verschijning. Zij zijn mobiel en treden graag akoestisch voor u op.

Solid Christmas
Als er één periode in het jaar is die uitnodigt tot zingen dan is het wel Kerstmis. De 2 zangeressen van Solid Christmas, Judith en Yvonne, hebben voor december een uitbundig en sfeervol programma samengesteld, variërend van White Christmas en Let it Snow tot Feliz Navidad.

Lucky StreakWhite X-MasSolid Christmas

Poppie Power: De Kerstboom of De Sneeuwvlok
Poppie loopt rond in haar prachtige, sprookjesachtige kostuum als Sneeuwvlok of Kerstboom, met brandende lichtjes! Kom je haar tegen, dan mag jij een deun pakken uit haar kostuum. Dat deuntje speelt zij speciaal voor jou op haar viool. Zo heb je voor even een echt privé-concert met een mooie Kerst-melodie, Engelse folkmusic à la Dickens of een andere muzikale verrassing. Periodes van 1 tot 4 uur (4 x 45 minuten) mogelijk.

De Zingende Kerstbomen
Een duo volledige versierde levende kerstbomen verhoogt de sfeer door hartverwarmende kerstliederen ten gehore te brengen. De Zingende Kerstbomen zingen live ondermeer vrolijke kerstklassiekers als: Let It Snow, I'm Dreaming Of A White Christmas, Rudolf The Red-Nosed Reindeer, Last Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas. Speelduur: 4 x 40 minuten in 4 uur, inclusief geluidsinstallatie, op vaste plek.

Panashhh
Panashhh brengt driestemmige gevarieerde kerstmuziek ten gehore. Dit doen zij serieus of met een knipoog. Begeleid door klarinet, contrabas, gitaar en drums zijn zij een ideale en muzikale kerst-act voor party's, evenenementen en winkelcentra promoties.
Panashhh speelt ondermeer: God rest you merry gentlemen, De herdertjes, Angels sing, 't is geboren het goddelijk kind, Jingle Bells, Mary's boy child, The little drummer boy. 3 à 4 x 30 minuten in 4 uur.

Lodewijk van der Linden
Lodewijk komt graag als zanger/pianist uw kerstfeest opluisteren. Hij heeft een breed allround repertoire dat voor de gelegenheid wordt aangevuld met diverse Kerstliedjes. Indien gewenst kan Lodewijk ook een rondje maken met zijn accordeon. Speelduur: 4 x 45 minuten in 4 uur (inclusief prachtige electronische baby-vleugel).

X-Mas Carols
Sfeervolle, authentieke, Engelse Christmas Carols die a capella worden gezongen door 8 zangers en zangeressen in traditionele Dickens-kostuums in 4 sets van 30 minuten in 4 uur.

Mr. and Mrs. Santa Claus are coming to town!
Mr Claus on accordeon and Mrs Claus on sax: en beiden zingen!
Een interactieve kerstanimatie, vol American style kerstmuziek en songs (All I Want for Christmas is my Two Front Teeth, Its Going to be a Cold Cold Christmas Without You, I'm Dreaming of a White Christmas, I Saw Daddy Kissing Santa Claus, etc.) en veel humor. Het is warm, ondeugend en swingend.
4 x 30 minuten in 4 uur.

pijltje

Panashhh

Gusto Saxophone Quartet
Sfeervol, muzikaal en warm brengt Gusto mooie kerstliederen in Dickens-setting. Ze zien eruit of ze zo uit een Christmas Carol zijn gestapt. Sopraan-, alt-, tenor- en baritonsax laten hun stemmen klinken als het beste kerstkado dat u zich kunt wensen. Gusto brengt dit samen in mooie arrangementen, muzikaal vakmanschap en een energieke presentatie in 4 uur met 4 x 30 minuten.

Kerstmannenlooporkest / Charles Dickens orkest
4-persoons Kerstmannenlooporkest met 4 x 45 minuten Kerstliedjes in 4 uur. De heren zijn ook beschikbaar in Dickensoutfit.

Dickens in White
Twee topmuzikanten op sopraansaxofoon en accordeon spelen populaire bewerkingen en improvisaties over klassieke Christmas Carol thema's. Dit mobiele muzikale duo brengt de nummers in een verrassend nieuw jasje en zijn daarbij gehuld in prachtige, traditionele kostuums in de stijl van Charles Dickens of geheel in het wit. 4 x 40 min in 4 uur.

X-mas 3
Een speciale act voor de donkere dagen voor Kerstmis. Sfeervol en gepassioneerd! Uitgedost in Charles Dickens-stijl. Alle bekende liedjes uit het Kerstrepertoire. Uitermate geschikt voor (Kerst)-braderie, feest, ontvangst, koopavonden, e.d. Akoestisch, mobiel en swingend!
4 x 30 min in 4 uur.

Kerstengelenkoor
Prachtig a capella zangtrio vrouwelijke Kerstengelen met Christmas Carols.
3 x 30 minuten in 3 uur.

Hoge Zingende Kerstboom
Hoog torent deze indrukwekkende kerstboom met zangeres in top boven de mensen uit (4,75 meter!). De muziek en zang zijn prachtig. Speelduur: 4 x 30 minuten in 4 uur, met stellage, opbouw, technicus en complete geluidsinstallatie.

pijltje

Charmony
Rond Kerst en Oud & Nieuw is het tijd om herinneringen op te halen met het charmante en harmonieuze Charmony. Wieke, Marinke, Anne en Agnes doen dat samen met u én met een knipoog naar de bewogen en zwoele jaren '50. Een stijlvol a capella zangkwartet met prachtige Kerst- en allround songs , akoestisch of versterkt, binnen of buiten, en altijd met een glimlach en wens speciaal voor u.

De Dickens-troubadour op stelten brengt Kerstentertainment op eenzame hoogte. Ook te boeken als duo.

Jazzpanorama/Cheveré
Prachtige jazz-klanken (Jazzpanoprama) of easy listening pop (Chevere met prachtige zangeres) en speciaal aangevuld met Kerstrepertoire.
Trio met 4 x 45 minuten in 4 uur.

Kerstmannenfietsorkest
Waar dit verrassende en dolkomische muziekgezelschap op een 4 meter lange, 6-persoons tandem verschijnt, steelt het de harten van het publiek. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten. Spelers: 6, speelduur maximaal 3 x 45 of 4 x 30 minuten in een dagdeel van 4 uren.
Les Noëlles "Santa-style"
Les Noëlles vormen de perfecte omlijsting van uw kerstdiner. De drie Santa-girls zijn een buitengewoon charmante verschijning en zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in kerstsferen vertoeven. Het a capella gezongen repertoire bestrijkt een groot stuk uit het rijke vocale kerst-oeuvre. Er kan gebruik gemaakt worden van een muzikaal menu waaruit gasten hun voorkeur kiezen: een klassiek of populair lied, wel of niet een kerstlied.
Spelers: 3; speelduur: 3 x 30 minuten.

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact

De Winterstudio

 
English
English